Cum creezi Redirect către Gmail

Majoritatea celor care dețin nume de domene au conturi de poștă electronică pe servicii gratuite ca Gmail, Yahoo, Mail.ru, Outlook.com, etc. După crearea unui email personalizat cum ar fi info@amplica.md apare incomoditatea de a verifica cîteva conturi de email o dată.

Voi prezenta o metodă de a face redirect de pe un cont de poșta a domenului personal spre un cont Gmail, cu posibilitatea expedierii mesajului din numele emailului specific domenului personal.

Intrăm în Panelul nostru de hosting Amplica și pe partea stîngă, la punctul de meniu E-Mail alegem submeniul E-Mail redirects (Почтовые редиректы).

Read More

 

În fereastra apărută creăm un redirect făcînd click pe Add redirect (Создать почтовый редирект)

În fereastra apărută indicăm la Name (Имя редиректа) adresa contului nou pînă la @ (info@amplica.md). La E-mail domain (Почтовый домен) selectăm domenul sau subdomenul care va fi după @ (info@amplica.md). Iar în caseta Forward to (Перенаправлять на) indicăm contul nostru extern de poștă, în cazul nostru- contul Gmail.

Acum toate mesajele venite pe adresa nou creată se vor redirecționa pe contul indicat in ultima casetă. Intrăm în contul nostru Gmail pentru a finaliza configurarea.

În partea dreaptă sus facem click pe settings apoi alegem Mail settings

Apoi click-ăm pe Accounts and import apoi coborîm la Send mail as.

Apăsăm click pe Add another email address you own și în fereastra apărută introducem numele (din partea cui se va expedia emailul) și adresa noastră, creată în Panel. Facem click pe Pasul următor. Aici lăsăm setările stabilite de Gmail și dăm click pe Pasul următor.  Apoi facem click pe Send Verification pentru a demonstra că adresa de email introdusă ne aparține.

Lăsăm fereastra deschisă, verificăm poșta pe contul nostru Gmail pe care trebuie să vină un cod de genul “29309889″, care îl întroducem în fereastra lăsată deschisă și dăm la Verify. Dacă fereastra se inchite și nu primim nici o eroare înseamnă că am făcut totul corect.

Acum ne convingem că putem expedia mesaje de pe adresa nou adăugată. Creăm un mesaj nou, iar la cîmpul From a apărut posibilitatea de a alege adresa email de la care expediem mesajul.

Ce ține de numărul de adrese care le poți concentra într-un cont Gmail, nu am găsit informații privind o limită oarecare. Am ales această metodă pentru că in Gmail sunt cele mai bune instrumente pentru a crea, prelucra și sorta mesajele. În plus au unul din cele mai bune sisteme de filtrare a spamului, posibilitatea de a crea semnătură personalizată pentru orice cont adăugat și instrumete adăugatoare gratuite cum ar fi Docs și Calendar.

Amplica-Gmail-Send-mail-as

Tags: , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns